Kako prikriti sijedi izrast?

Kako prikriti sijedi izrast? Keratherapy Perfect Match učinkovit je sprej za privremeno prikrivanje sijedih vlasi i izrasta. Zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji i mogućnosti upotrebe za sve tipove i boje kose, ovaj proizvod je zaslužio svoje ime Perfect Match i odmah je postao jedan od bestselera.

Master FINAL Elle + Keratherapy promo 09-2015-6

 

Još jedan praktičan novitet koji je često neophodan, naročito na putovanjima. Suhi šampon s keratinom u samo nekoliko trenutaka osvježava kosu i tjeme, olakšava kreiranje frizure i za dan-dva odgađa potrebu za pranjem kose.

Master FINAL Elle + Keratherapy promo 09-2015-5

Upoznajte KERATHERAPY, brend koji je uveo revoluciju u tehniku ravnanja kose bez štetnih kemijskih sastojaka.

Ima li poželjnijeg tretmana za ravnanje kose od onoga koji obećava glamuroznu frizuru, besprijekorno zdravu i ‘ispeglanu’ kosu kojom se ne moramo svaki dan baviti? Dosad, najveća zamjerka keratinskim tretmanima za zaglađivanje kose bile su iznimno štetne kemikalije, poput formaldehida. Srećom, tome je prije pet godina doskočio američki stručnjak David Mullhollen Jr. lansiravši brend Keratherapy. Inspiriran glamuroznim životnim stilom Miamija, a motiviran opasnostima koje donosi tamošnje sunce uz veliku količinu vlage i izloženost slanoj vodi, Mullhollen je kreirao tretman na bazi ‘prirodno obnavljajućeg keratina’, prvi takav proizvod na tržištu koji ne sadrži formaldehid. Time je u orbitu lansirao Keratherapy kao jedan od najinovativnijih i najnaprednijih brendova u kategoriji keratinskih zaglađivača kose, gradeći ga oko načela ‘učinak unatoč lošim uvjetima’. Što je zapravo keratin? To je bjelančevina od koje je načinjena vlas. Snažna i zdrava vlas koja se lako oblikuje podrazumijeva ravnotežu između bjelančevine keratina i vlage. Kada imate bad hair day, bilo da vam se kosa kovrča, puca ili je puna statičkog elektriciteta, to je uglavnom znak manjka keratina, neravnoteže keratina i vlage ili pretjerane izloženosti kemijskim tretmanima.

Master FINAL Elle + Keratherapy promo 09-2015-1

Sve navedene probleme rješavaju inovativne formule brenda Keratherapy, čiji su proizvodi formulirani uz pomoć jedinstvene tehnologije Kerabond koja dramatično poboljšava cjelokupno zdravlje i stanje kose, olakšavajući pritom svakodnevno održavanje frizure. Proizvodi su dostupni u više od 40 zemalja diljem svijeta, a Keratherapy je najbrže rastući brend keratinskih zaglađivača kose na svijetu.

Proizvode Keratherapy potražite u frizerskim salonu Alba Rosa, Spinčićeva 2b, 021/571 545

No Replies to "Kako prikriti sijedi izrast?"