Premium saloni Alba Rosa u pin up stilu predstavljaju odvažnu, samouvjerenu i elegantnu ženu

Premium saloni Alba Rosa jedni su od najmodernijih salona u Splitu, a svojom kvalitetom i vizijom konkuriraju najboljim hrvatskim salonima.

5755a9ad1e353ea9138b45ec

Na ovogodišnjem festivalu frizera predstavio se tim salona Alba Rosa koji se nakon nekoliko godina intenzivnog rada na kvaliteti i prepoznatljivost odlučio predstaviti i široj publici sa svojom pin up modnom pričom. Riječ je o salonu koji je u koraku s najatraktivnijim svjetskim frizerskim i modnim trendovima, a u Splitu se nalazi na čak dvije lokacije; Spinčićeva 2B Lazarica i Spinčićeva 1 KBC.
Veliku pažnju djelatnici pridaju edukaciji, a po svoje znanje često odlaze i izvan Hrvatske. U razgovoru s vlasnicom Senadom Vidaković saznali smo tajnu uspjeha salona koji je u Splitu odlučio pomaknuti granice.
Nedavno ste se predstavili na festivalu frizera sa svojom vizijom pin up stila, što Vas je inspiriralo da baš prvo predstavljanje u sklopu Monture bude u znaku četrdesetih godina?
Zato što to vrijeme najbolje opisuje ženu u pravom smislu riječi. Žena tog doba je odvažna, samouvjerena, elegantna, njegovana, žena koja drži do sebe.

Vaš izlaz na festivalu je bio dosta upečatljiv i na prvi pogled se mogao uočiti golemi trud. Koliko ste radili na ovom projekte i bez koga ga ne biste uspjeli realizirati?
Iako se nismo vremenski dugo pripremali, u ovaj projekt uloženo je puno energije i truda. Svaki detalj pomno je osmišljen i razrađen. Uspjeli smo zato što smo u ovom projektu djelovali timski. Pohvaljujem svoju ekipu frizera koji su odradili mukotrpan i odličan posao, fantastične i prelijepe plesačice iz plesnog kluba Doxa, na čelu s koreografkinjom Melitom Janeš, Ankicu Asanović koja je svojim umijećem šminkanja doprinijela da ovaj look bude potpun. I na kraju želim zahvaliti Ivani Matendi i Marini Jerković bez kojih ovaj projekt ne bi doživio ovoliki uspjeh.

Sudeći po viđenom, znači li to da je po Vama intenzivna boja kose zadnji krik mode?
Apsolutno da! Mislim da treba pomicati granice, a ljeto je najbolje vrijeme za hrabre poteze.

Poznati ste kao tim koji dosta vremena i novaca izdvaja na edukacije, zašto je to toliko važno u vašoj branši?
Mi smo salon koji prati trendove i pokušava biti u korak s vremenom, kako bi svojim klijentima pružili najbolju moguću uslugu. Važno je educirati osoblje i učiti nove tehnike. To je ulaganje u posao, koje se u konačnici uvijek isplati.

S kojim preparatima najčešće radite i po kojim kriterijima ih birate?
Loreal professionnel i Revlon professional, to su kuće koje osim kvalitete imaju i tim profesionalnih edukatora od kojih crpimo sve informacije. S njima se educiramo, nadograđujemo svoje stečeno znanje.

Po čemu je frizerski salon Alba Rosa poseban? Kako biste u nekoliko rečenica opisali klijentice koje odabiru Vaš salon ?
Alba Rosa je prije svega profesionalni salon i to naši klijenti prepoznaju. Puno ih dolazi po preporuci, a vrlo brzo steknu povjerenje i uvijek se vraćaju. Povjerenje je ključ. Sam izgled Premium salona odvest će vas u salon iz budućnosti. Sam dizajn u oba salona zamišljen je u elegantnoj kombinaciji crno-bijelog svijeta, neutralnih boja, da se ne bi stvarao napor za oči klijenta. Naš je salon od strane L’Oréal Paris Professionel proglašen „ekspert salonom“, uz garanciju izvrsnosti.

Koliko su Splićanke spremne eksperimentirati s kosom?
Splićanke su žene koje jako drže do sebe, bez obzira na dob. Često znaju što hoće i ništa ne prepuštaju slučaju. Ako se i odluče za promjenu, bilo bojom ili dužinom kose, ne pristaju na kompromise, ona naprosto mora biti savršena. To je uvjet.

Koje je Vaše mišljenje o takozvanim fenirnicama koje nude frizure za svega 35 kuna?
I mi imamo u ponudi brzo pranje i feniranje u iznosu od 38 kuna. Iskreno, mislim da je u konačnici neisplativo za same fenirnice. U mom slučaju ova usluga privlači ostatak ponude.

S obzirom na uspješno poslovanje u obje poslovnice, jeste razmišljali o trećoj lokaciji?
Moje poslovanje je velika odgovornost, lokacije su ciljane. No ako bi se nova poslovnica uklopila u moju viziju – sigurno bih razmislila .

5755a9ab1e353ea9138b45e5

No Replies to "Premium saloni Alba Rosa u pin up stilu predstavljaju odvažnu, samouvjerenu i elegantnu ženu"