Educiranje i usavršavanje profesije: Kako je bilo našim frizerima na najpoznatijem sajmu u Londonu?

Poznata je ona izreka: Za ljepotu se trpi. A da bi uljepšao nekoga za to se moraš neprestano educirati i usavršavati.

London je prekrasan grad, pun noviteta i urbanog načina življenja. Grad bogate kulture i ljubaznih domorodaca. Mi smo u London prvenstveno išli radi sajma „Salon International 2017“, na kojem su nastupali razne kolege iz cijeloga svijeta kao što su Robert Cromeans, Mark Hayes, Tracy Sakosits, Josh Lamonaca i mnogi drugi, te smo imali prilike vidjeti razne tehnike u šišanju, bojanju i oblikovanju kose.

Iz Splita nas je išlo šestero, iz susjedne BiH dvoje, te nam se pridružila i kolegica  iz Švicarske. Ovo nam je druga godina za redom da idemo grupno. Veliki smo ljubitelji putovanja i educiranja. Svi znamo da je prava edukacija ključ uspjeha, a u Londonu možete stvarno svašta naučiti. Stekli smo nova poznanstva, te smo ugovarali poslove i razmjenjivali iskustva s ostalim kolegama i kolegicama. Puni smo dojmova i svježih ideja.

Trenutno je jako popularna ženska kratka frizura s pastelnim tonovima ili metalik sivim odsjajem. Oštre linije i precizna šišanja, koja ženama daju moć i seksipil. Frizura je elegantna, a u isto vrijeme i romantična. Što se tiče muškaraca, „oldschool“ je otišao korak naprijed, te muškarci sada nose revijske frizure s raznim oblicima i detaljima. Frizura je elastična i u pokretu.

Radim posao koji volim.. Ono iziskuje od mene stalno educiranje i učenje drugih, te potičem svoje kolege da to znanje prenose dalje. Za posao ne mogu reći da je lagan ili težak, reći ću da je izazovan. Radiš s ljudima, svi trebaju biti zadovoljni, prvenstveno klijenti, a onda vi. Prednost posla je ta što upoznaš razne ljude iz svih djelova, te čuješ mnoge životne priče od kojih možeš naučiti mnogo toga. Ja volim ljude i volim raditi s ljudima. Kreativna sam osoba, a ovaj posao mi pruža kreativnost i slobodu u izražavanju.

59ea02bfb9e03eeb868b46ab

No Replies to "Educiranje i usavršavanje profesije: Kako je bilo našim frizerima na najpoznatijem sajmu u Londonu?"