Permanent makeup

 Poklonite si prirodni učinak ili dramatični mačkasti pogled uz permanent makeup.

Permanent makeup očiju se radi na način da se prati linija gornje i donje očne vjeđe da bi se trajno istaknule vaše oči. Tako se praktično sakrivaju područja na kojima nedostaju trepavice te se očima daje misteriozna dubina.

Linija očnog kapka: Trajna linija na gornjem i donjem očnom kapku omogućuje izražajan pogled, čak i rano ujutro. Delikatne konture sa savršeno spojenom bojom čine vaše oči naizgled većima, ljepšima i sjajnijima.

Različite veličine igala u higijenskom modulu omogućuju nam da pratimo širok raspon linija, od delikatnih, suptilnih povećanja trepavica do intenzivnijih linija očnih kapaka.

  • EYELINER
  • CLASSIC EYELINER
  • CRYSTAL DUST EYELINER (sa sjencanjem)
  • DONJI EYELINER

 

USNE  – OBRUB USANA SA KOMPLETNIM SJENČANJEM

Slabe ili nepovoljno oblikovane konture i kutovi usana dotjeravaju se tako da se slijedi njihov idealni prirodni oblik te se ponovno ucrtavaju u željenom obliku i boji.

Ovakvo dotjeravanje posebice je zanimljivo u slučaju malih ožiljaka, nejednakih lukova usana ili gubitka pigmenta povezanog sa starenjem. U ovom slučaju oblik gornje i donje usne pažljivo se usklađuju, omogućujući diskretno isticanje Kupidova luka. Konture čine vaše usne mlađima i svježijima.

Usne se ispunjavaju pomoću posebne tehnike osjenčavanja i pojedinačno usklađenim bojama usana. Tako usne dobivaju intenzivniju boju, ali i veću izražajnost i volumen.

OBRVE – APARATURNO SJENČANJE OBRVA (Pixel) PUDER OBRVE

Obrve daju licu ono nešto. S našom profesionalnom trajnom šminkom vraćamo živost vašem licu, čineći vaš svakodnevni život mnogo lakšim.
Permanent makeup obrva omogućuje potpuno preoblikovanje vaših obrva. Dlačice koje nedostaju ili praznine uzrokovane ožiljcima ili prekomjernim čupanjem obrva vraćaju se na svoj prirodni izgled metodom sjenčanja (Pixel).

Cjenik za 2019 godinu

No Replies to "Permanent makeup"