Novo u ponudi salona Alba Rosa – Trajna Šminka

NOVO

Trajna šminka
Novi stav prema životu

Trajna šminka samo za vas – istaknite svoje najbolje prirodne karakteristike lica.
Uživajte u pogodnostima neopisivog osjećaja dobrog izgleda tijekom cijelog dana. Naša vještina u tehnologiji i dizajnu donosi vještine koje ne mogu ne zadiviti!

Trajna šminka posebice koristi:

  • Osobama koje cijene dobro održavan izgled i žele uštedjeti vrijeme
  • Osobama koje nose naočale i kontaktne leće
  • Osobama s oštećenjima vida ili slijepim osobama
  • Sportašima
  • Osobama koje su imale plastičnu operaciju
  • Osobama koje su imale kemoterapiju
  • Osobama koje su alergične na uobičajene kozmetičke proizvode
  • Osobama sa slabim rastom kose, poput alopecije
  • Osobe s ožiljcima između obrva i na usnama

Obrve

– MICROBACING

– “POWDER BROW”

Obrve se mogu u potpunosti preoblikovati, a dijelovi gdje nedostaje rast dlaka ili gdje se nalaze praznine (zbog ožiljaka ili prekomjernog čupanja obrva) mogu se vratiti na svoje prirodno stanje dodavanjem linija dlaka. Obrve koje su pretanke ili nepovoljnog oblika također se mogu trajno ispraviti. Pojedinačne dlake izvlače se u fine linije i suptilno se ispunjavaju. Upotrebom finih linija nemoguće je vidjeti da su dlake koje nedostaju zapravo ucrtane. Može se dodati i osjenčavanje da bi se istaknula moć izražavanja obrva. Obrve dobivaju prirodan izgled i optimalno ističu lice.

Olovka za oči

EYELINER

– NAGLAŠENE TREPAVICE

-CRTA NA GORNJEM -DONJEM KAPKU

-FASHION EYELINER

Trajna olovka za oči na gornjim i donjim očnim vjeđama dodaje dubinu pogleda. Olovka za oči ucrtava se na gornje i donje vjeđe za trajno isticanje područja očiju. Delikatne konture koordiniranih boja čine oči prividno većima s većom ljepotom i izražajnošću. Bilo koja područja na kojima nedostaju trepavice također se mogu praktično sakriti, što daje očima dašak misterije. Prikladno je i za muškarce.

Konture usana

Loše ili nepovoljno oblikovane konture i kutovi usana optimalno se dotjeravaju.

Konture usana s 3D osjenčavanjem

Nepravilne konture usana u početku se dotjeravaju u željeni oblik. Oblik gornje i donje usne usklađuje se sa suptilnim naglaskom na središte usana. Po potrebi se dodaje delikatan prijelaz boja od vanjske do unutarnje konture usana da bi čak i najuže usne izgledale punije. Zatim se koristi tehnologija osjenčavanja za ispunjavanje usana individualno prilagođenom bojom. Rezultat: usne s većim intenzitetom boja, izražajnošću i volumenom.

Sjajilo za usne

Sjajilo za usne nanosi se samo na središnji dio gornje usne. Linije sjajila za usne dodaju se da bi se usne dobile veći

3D efekt.

Postojanost boje

Zapamtite, što se pažljivije držite preporučenih mjera kontrole, to će vaša trajna šminka izdržati bolje i duže. U prvom tjednu trebali biste izbjegavati posjete solariju, saunama i bazenima. Izbjegavajte i izravnu sunčevu svjetlost i nemojte nanositi piling na izložena područja. U slučaju pigmentacije oko usana preporučujemo njegu balzamom za usne SC lipbalm ili SC naturebalm iz Swiss Color® sa zaštitnim faktorom od sunca 15 i UV zaštitom. Ekstrakti biljke Cardiospermum haliocacbum unaprjeđuju staničnu regeneraciju. Razvijen uz pomoć visokokvalitetne hidratantne kreme te obogaćen tripeptidima, usnama daje osjećaj svilenkaste glatkoće i dodaje im volumen. Za prevenciju herpesa preporučujemo Herpotherm, elektronički ruž za usne koji sprječava razvitak herpesa ako se upotrijebi na vrijeme.

Trajna šminka – neopisiv osjećaj…

…dobro održavan izgled tijekom cijelog dana može se postići ako obrve imaju prirodan oblik, profinjena olovka za oči daje očima veću izraženost, konture usana upravo su onakve kakve trebaju biti i dnevna šminka je suvišna!

Želite li saznati više o trajnoj šminki rado ćemo vas savjetovati. Samo nam se javite!

Vaš ALBA ROSA TIM

021 571545
021 388709

No Replies to "Novo u ponudi salona Alba Rosa - Trajna Šminka"