Iz medija – PREMIUM SALON ALBA ROSA

Utraženju vrhunskog frizerskog salona, koji osim usluga šišanja za muškarce i žene,bojanja i feniranja, nudi usluge pedikiranja i manikiranja, dakle sve na jednom mjestu,nismo se umorili u traženju, jer na prvu spomen vrhunskog premium salona, put nas je odveo u Spinčićevu 2 B u Premium salon Alba Rosa.

Sam izgled Premium salona zagolicati će Vašu maštu i u mislima Vas odvesti u salon iz budućnosti. Sam dizajn u oba salona zamišljen je u elegantnoj kombinaciji crno-bijelog svijeta, neutralnih boja, da se ne bi stvarao napor za oči klijenta. Zato nas ne čudi da je salon od strane L’Oréal Paris Professionel, proglašen sa EXPERT SALONOM, uz garanciju izvrsnosti. Dočekala nas je ljubazna i uvijek nasmijana gđa Senada, koja nas je oduševila pristupom prema svojim novim i stalnim klijentima.

image061

ŠTO VAM JE NAJVIŠE POMOGLO U VAŠOJ KARIJERI?
Uz završenu srednju frizersku i pedikersku školu, moja želja je bila da ostanem u svojoj struci. Ulaganje u dodatna usavršavanja mog znanja i mog tima, odvela me u Belgiju na akademiju PRONAILS PROFESSIONAILS, do zasluženo osvojene diplome MASTER edukatora (french,natural i color UV gel,mirkocrtanje, medicinska i estetska pedikura).

ŠTO NAJVIŠE VOLITE U SVOM POSLU?
Sretna sam jer radim ono što volim, a što ima ljepše od dobijanja zadovoljstva. Svojim radom barem na trenutak možemo promijeniti život. Kažu da odijelo čini čovjeka, a ženu njena kosa. S pravom frizurom, šišanjem ili bojanjem, pedikurom ili manikurom, svaku osobu koja sjedne na našu stolicu možete učiniti sretnom i zadovoljnom. Bit je da upoznajete nove ljude, i sa te strane postajete dio njihova života. Postajete prijatelj, nekom član obitelji, a nekom nećete vjerovati i psihijatar. Ovo je jako vesel posao, to znaju najbolje moje kolege, koji će sigurno i složiti samnom. Najveća nagrada koju dobijem je kad me posjete ponovno, a njih je jako puno (ovim putem im se zahvaljujem na povjerenju koje su mi ukazali).

NEDAVNO STE UZ VAŠ SALON OTVORILI I SALON U SAMOM KBC SPLIT, U ZGRADI RODILIŠTA I PRIPREMILI POSEBNE AKCIJE ZA ZAPOSLENIKE I PACIJENTE!
Drago mi je da ste spomenuli, jer nam je to izuzetna čast što smo prostor dobili na raspisanom natječaju. Posebna nam je radost imati klijente koje itetako možemo usrećiti, baš na tom mjestu. Pripremili smo posebne akcije za zaposlenike KBC Split, pacijente, a najveća radost je uljepšati mlade majke, gdje uz najsretniji trenutak, rođenje bebice, i izlazak iz rodilišta uljepšamo najvažnije trenutke života. Stojimo im na raspolaganju 7-20 u novom rodilištu, i naravno posebne akcije za sve ostale, naše stare i nove klijente.

image006

KONKURENCIJA NA TRŽIŠTU JE VELIKA. ŠTO DOBAR SALON, POPUT VAŠEG MORA PONUDITI DA BI USPIO U POSLU?
Morate imati dobre frizere i vrijedno osoblje (poput mogavedro,nasmijano i uvijek raspoloženo, da udovolji svojim klijentima). Drugi ključ lokacija samog salona, brigu o uređenju Premium salona, sama prezentacija i najvažniji ključ dobar marketing i dobar alat s kojim radite, jer bez alata nema ništa. Šišanje je najvažniji alat i prvi dolazak klijenta, jer bitne činjenice kreću od samog početka ulaska klijenta i dočeka, slušanje i želja klijenata, ugodan ambijent, glazba koja svira, možda ponuđena kavica ili sok. Klijent je najvažniji u tom slučaju. Cijeli svijet samo za nju ili njega, i da naravno poželi opet doći kod nas, to nam je najveća nagrada za uloženi trud. U mom poslu konkurencija je zdrava, jer je ima ili nema. Ne bojim se, jer mi to daje veći poticaj za daljnje usavršavanje i napredovanje u poslu kojim se bavim.

image021

MOŽŽETE LI NAŠIM ÈITATELJIMA UKRATKO REĆI O VAŽŽNOSTI EDUKACIJE U FRIZERSKOJ STRUCI I ZA VAS OSOBNO?
Edukacija, edukacija i samo edukacija. Stalno morate usavr- šavati sebe i svoj tim, seminari na koje nadograđujemo svoje znanje, informacije o nečem novom, što ćemo primjenjivati eksperimentirati i nadograditi.

ŠTO BI FRIZERI MORALI UÈITI OSIM STANDARDNIH TEHNIKA ŠIŠANJA, BOJANJA I OBLIKOVANJA KOSE?
Moramo raditi na napredovanju, jer kako i jesam već rekla edukacija je jako važna. Kad jednom naučite osnovu šišanja težite na usavršavanju, eksperimentiranju novim tehnikama, materijalima i alatima. Jako puno ulažem u svoj tim, akademijama, seminarima, raznim sajmovima u Hrvatskoj i van zemlje, što će posvjedočiti veliki broj diploma od L’Oréal Paris Professionel, kao i majstorsko zvanje mojih kolega , zasluženo sa najvećim ocjenama. U našim salonima radimo isključivo sa L’Oréal Paris preparatima. Ma šta ima ljepše u edukacijama, od učenja od najboljih.

SAN SVAKE ŽENE DA POSTANE PLAVU- ŠA, U JEDAN DAN, NAPOKON JE POSTIGNUT. OLAPLEX. U SVOM SALONU GA TAKOÐER IMATE!
Ha ha, moram se nasmijati ovom, jer kako kažu moje drage kolege „zdravstveno osiguranje za kosu klijentica. Istina u samo jednom danu crnku možemo pretvoriti u fatalnu plavušu. Samo nanošenje je vrlo jednostavno, jer samim nano- šenjem vaša kosa postaje bolja i kvalitetnija. Testiran je na svakom tipu kose: azijska, indoeuropska, afričko-američka, prethodno kemijski tretirana i prirodna/netretirana kosa. Olaplex je korišten više tisuća puta sa sjajnim rezultatima.

image049

POSEBNO U SRCU NAM JE POKRENUTA AKCIJA NA NIVOU CIJELE HRVATSKE, AKCIJA „KOSA LJUBAVI“, U KOJOJ STE I VI DALI NOTU HUMANOSTI U OBA VAŠA SALONA.
Kad je akcija pokrenuta, bez ikakvih pitanja sebi i svojim kolegicama,smo se uključili. Humanitarna akcija sakupljanje kose za osobe oboljele od malignih i autoimunih bolesti, osobito djece, sa ciljem da im se olakša i da im perike budu besplatne . Njihov smo sabirni centar i šaljemo poštom kosu. Najčešća pitanja koje dobijama je koja se kosa može donirati: *dužine minimalno 20cm, može biti bojana, svezana u rep, repiće ili u pletenici, oprana, suha i ne previše oštećena, spremljena u plastičnu vrećicu i sa podacima donatora što naravno nije obavezna.

image077

OSIM VRHUNSKIH USLUGA KOJE SMO NAVELI, KAKO USPIJEVATE USKLADITI POSLOVNE I PRIVATNE OBVEZE?
Sve se može kad se hoće i kad to stvarno radite iz ljubavi. Moje slobodno vrijeme, kojeg nemam baš puno, nastojim uskladiti i što kvalitetnije i zdravije provesti. Moja podrška mi je suprug, bez kojeg cijeli moj cilj ne bih mogla postići, i naravno moje kolege, prijatelji i klijenti, uz koje je sve lakše. Evo za kraj treba li šta posebno naglasiti, osim da dođete, da se opustite i uživate jer uživanje mora biti obostrano, to nas pokreće i podiže. Za uspjeh su jednako važni, strast, privrženost i posvećenost, ali najvažnije je da uživate u onom što radite. To je prava ljubav. Pronađite nas na adresama Spinčićeva 2 b i u KBC Split na lokaciji novog rodilišta.

PREMIUM SALON ALBA ROSA
SPINČIĆEVA 2 B Lazarica, tel: 571 545
SPINČIĆEVA 1 KBC rodilište, tel: 388 709

No Replies to "Iz medija - PREMIUM SALON ALBA ROSA"