Kako vratiti sjaj kosi nakon ljeta?

Senada Vidaković za Premium Salon Alba Rosa – Kako vratiti sjaj kosi nakon ljeta?

Tijekom ljeta često zanemarimo njegu kose, iako je to period kada kosi treba najviše njege. Ljeto na vašoj kosi ostavlja posljedice koje nisu nimalo privlačne: isprana boja, slamnata tekstura i kosa bez sjaja samo su neke od njih. Kako obnoviti kosu s L’Oréal Professionnel proizvodima savjetuje timPremium Salona Alba Rosa.
Zbog prekomjernog izlaganja suncu, štetnog UVA i UVB zračenja te nepogodnog utjecaja soli i vjetra kosa gubi pigmente. L’Oréal Professionnel je pripremio tretman za kosu pomoću kojeg će kosa izgledati njegovano i glamurozno.

Prije tretmana

Upoznajte čari DIA Light & DIA Richesse ton na ton koloracije bez amonijaka pomoću kojih možete raditi blage i nježne promjene refleksa, ne oštećujući prirodnu teksturu kose. Promjena neće biti velika, ali će sigurno biti zamijećena. DIA poštuje vašu kosu, daje joj izniman sjaj, diskretno se ispire, daje nježne rezultate i zaglađuje vlakno.
Na modelu bakrenih nijansi koristili smo DIA Light koloraciju s kojom smo postigli jednakomjernu boju, čak i na najosjetljivijim dijelovima kose. Postigli smo učinak zaglađivanja vlakana i vratili željeni vilinski sjaj.
Na drugom modelu koristili smo DIA Richesse koloraciju, koja je na prirodnom izrastu dala duboke bogate reflekse, a na dužinama smo neutralizirali neželjene žute tonove i dobili savršeno preklapanje hladnih nijansi između prirodnog izrasta i izraslih pramenova te postigli nevjerojatnu mekoću.
Kosa je oprana Post Color šamponom koji obnavlja i štiti kosu nakon tretmana, a za njegu boje koristili smo Vitamino A-OX ampulu za fiksiranje i usavršavanje boje.Styling
Na modelu bakrenih nijansi na ručnikom prosušenu kosu koristili smo PROkeratinliniju koja se aktivira pomoću pare Steampod pegle. Krema sadrži ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakana i jačanju međustaničnog cementa. Na oštećene dijelove kose stavili smo zaštitni serum s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Zatim smo kosu izravnali sa Steampod uređajem te bez obzira na vlagu i vanjske neprilike postigli zaglađenu frizuru.
Na modelu blond nijansi koristili smo Hollywood waves liniju kako bi postigli glamurozne valove koji dolaze u centar pozornosti sa svojim oblikom, mekoćom i sjajem.
Njega kod kuće
Modelima za kućnu upotrebu preporučili smo Vitamino Color A-OX liniju koja sadrži antioksidanse koji su ključni za zaštitu kose od moguće daljnje oksidacije i oštećenja.

Tim Premium Salon Alba Rosa s modelima

No Replies to "Kako vratiti sjaj kosi nakon ljeta?"