Frizure za vjenčanja

Među najvažnije detalje koji čine cjelovitu sliku savršene mladenke definitivno se ubraja frizura, a trendovi ove sezone naglasak stavljaju na opuštenost i ležernost. Zalizane punđe, raskošne kovrče davna su prošlost, među redove najpopularnijih svrstale su se razbarušene pletenice i prirodni pramenovi ukrašeni tek kopčama. Kako trendovi obično kreću s crvenog tepiha, on je i ovoga puta bio inspiracija za sabiranje 10 najljepših stilova frizuri za mladenke.

Inspiracija brojnim mladenkama u potrazi za idealnom frizurom su poznate dame, naime njihovi odabiri s crvenog tepiha ujedno su i najbolja najava novih trendova. Njih naime kroje vrhunski svjetski frizeri prvotno ih prezentirajući u sezonskim lookovima na modnim pistama, a potom na zvijezdama.

“Osnovno je pravilo da prilikom odabira frizure na slijedite trendove nego vlastiti stil

Top 10 frizura za mladenke stižu s najcrvenijih tepiha nagrada Oscar, Emmy, Elle Style Awards i brojnih filmskih premijera. No prije negoli se odlučite za neku od elegantnih, raskošnih priča donosimo pravila koja će vam olakšati izbor idealne frizure za vjenčanje:

1. Prije dana vjenčanja svakako se savjetujte s frizerom o vrsti željene frizure, naime nije svaki tip kose podatan za određene frizure. Svakako odite na probnu frizuru i ponesite sa sobom ukrase koje planirate nositi.

2. Osnovno je pravilo da prilikom odabira frizure na slijedite trendove nego vlastiti stil, osim toga frizura mora biti prilagođena vašem obliku lica.

3. Pazite da frizura prati stil vjenčanice, stoga svakako u frizerski salon ponesite sliku vjenčanice kako bi s frizerom lakše pronašli najbolje rješenje.

4. Dan vjenčanja nikako ne bi trebao biti dan za drastične promjene, stoga ostanite pri sitnim potezima osvježite postojeću boju ili minimalno skratite dužinu. Na taj način osjećat ćete se sigurnije na vjenčanju i biti neopterećeni.

No Replies to "Frizure za vjenčanja"